Lamberts Vitamina D3 1000 IU & K2 90µg
- Stoc: În stoc
- Model: 5055148411381
- Greutate: 0.20kg
- SKU: AD000418
- MPN: 5055148411381
Noile studii analizează efectele sinergice ale vitaminei K (în special, a vitaminei K2) și a vitaminei D atât în domeniul sănătății cardiovasculare, cât și al rezistenței osoase. Există numeroase studii care adaugă greutate argumentului că ar trebui să urmărim cu toții aportul de ambele vitamine.
Lamberts® Vitaminele D3 și K2 furnizează un 1000iu complet (25 ug) de vitamină naturală D3 colecalciferol), precum și un impresionant 90 pg de vitamina K2 sub formă de Menaquinona (MK-7). Capsule mici ușor de înghițit care sunt potrivite pentru vegetarieni.
Informații despre produs Fiecare capsulă livrează
Vitamina D3 1000iu 25μg
Vitamina K2 90μg
Încapsulat cu: coajă de capsule (amidon de porumb modificat, glicerol, agent de gelifiere: caragenan, culoare: oxid de fier, carbonat de sodiu), ulei de semințe de floarea-soarelui, (antioxidanți: acetat de alfa tocoferol și extract de rozmarin), antioxidanți: dl alfa tocoferol).
Timp de dezintegrare: sub 30 de minute.
Sfaturi alergene: Niciuna.
Precauții: Acest produs nu este recomandat femeilor însărcinate sau care alăptează. Cei care se află pe medicamente anti-coagulante (diluatori de sânge), care doresc să ia niveluri de 100 pg de Vitamina K sau mai mult, trebuie să se consulte mai întâi cu medicul lor.
Utilizare: 1 - 2 capsule zilnic.
Instrucțiuni de păstrare: A se păstra într-un loc rece, uscat și protejat de lumină.
Potrivit pentru vegetarieni.
Ref. NDA Număr: 95618-23 / 10/2017
Forma/Textura Alte suplimente alimentare | |
Forma/Textura Alte suplimente alimentare | Capsule |
Ingrediente principale Alte suplimente alimentare | |
Ingrediente principale Alte suplimente alimentare | |
Pentru Alte suplimente alimentare | |
Pentru Alte suplimente alimentare | Femei |
Tip administrare Alte suplimente alimentare | |
Tip administrare Alte suplimente alimentare | Cale orala |
Utilizat pentru Alte suplimente alimentare | |
Utilizat pentru Alte suplimente alimentare |